Toiminta

Pelaaminen

BVT hankkii kunnon varusteet: verkot, pallot ja rajanarut, jotka ovat jäsenten vapaassa käytössä. Tampereella varusteet tullaan pitämään lukittujen ovien takana Pyynikin uimarannalla. Avaimia koppiin päästäkseen voit tiedustella avainhenkilöiltä (lista päivitetään toukokuun 2017 lopussa). Varustekoppi on kuitenkin auki aina kesäkuusta elokuuhun tiistaisin klo 17 alkaen, keskiviikkoisin klo 18 ja torstaisin klo 17 alkaen viikoittaisen toiminnan myötä.

Rannan osoite on Jalkasaarentie 7, Tampere. BVT huolehtii Pyynikin kenttäalueen kunnossapidosta siten, että ne ovat aina parhaassa mahdollisessa pelikunnossa. Lisäksi Tampereelta löytyy kaupungin ylläpitämiä kenttiä mm. Kaukajärveltä ja yksityisen ylläpitämä WaterSport Centeristä.

Viikkokisat (Kemut ja Tomut sekä Herttuat ja Nuoret)

Viikkokisat on jäsenille tarkoitetut turnaukset, jotka järjestetään viikoittain miehille, naisille, veteraaneille ja nuorille. Aikuisten kisat alkavat biitsillä klo 18.00, nuoret aloittavat klo 15.00. Osakilpailuihin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, riittää että on paikalla ja merkkaa itsensä listaan ennen aloitusaikaa. Viikkokisat pelataan ilman vakioparia, joten paikalle tullaan yksilöinä. Jokainen osallistuja saa osakilpailuista pisteitä, jotka lasketaan rankingiin. Rankingin perusteella pelataan kauden päätteeksi King/Queen/Herttua/Nuori- tittelistä.

Treenit nuorille ja aikuisille

Seura järjestää seuran jäsenininä oleville junioreille ohjattuja viikottaisia treenejä kesälomakaudella. Treenit ovat tiistaisin klo 17.15-18.45. Treeneihin voi tulla kaikki biitsistä kiinnostuneet alle 18-vuotiaat nuoret taitotasosta riippumatta tutustumaankin, jos käy useammin, on seuraan liittyminen suotavaa. Treenit alkavat 6.6.2017.

Aikuisille tullaan järjestämään kesän aikana kurssimuotoisena treenejä. Vuonna 2017 treenit ovat maanantaisin klo 17 eteenpäin ensin tekniikkaryhmä 1,5h ja sen jälkeen pienemmät Pro-ryhmät enemmän pelanneille. Treeneihin on hyvä ilmoittautua Hobbydeedissa (Lisäohjeita Hobbydeediin voi kysyä huhtiranta.saila(at)gmail.com).  Lisätietoja treeneistä sivuston uutisesta.

Avoin pelailutorstai

Seura pitää yllä harrastetason avointa pelailupäivää torstaisin klo 17 eteenpäin. Jäsenet saavat tuolloin tulla pelaamaan yksin tai ystävän kanssa ja paikalla on opastaja seuran puolesta jos kaipaat vinkkejä peliin tai välineiden käyttöön. Tervetuloa rohkeasti tutustumaan muihin pelaajiin!