Kauden päätöstapahtumat la 2.9.2017

BVT King, Queen ja Herttua ilmoittautuminen avattu. Nuoret voivat vain tulla rantaan ilman ilmoittautumisia.

BVT:n King, Queen ja Herttua sekä nuoret 2017 turnaukset pelataan lauantaina 2.9 (ja mahdolliset King ja Queen karsinnat jo perjantaina 1.9), jonka jälkeen vietetään kesäkauden päätöstä. Tällä kertaa paikkana on Kymppikerho. Kulku Postitalon rautatieaseman puoleisesta päädystä (B-rappu, Martinan vieressä), lisätietoja: http://elitesaunat.fi/kymppikerho/

Herttua turnaukseen pääsee maksimissaan 8 parasta ilmoittautunutta Herttua-rankingin mukaan.

Queeniin otetaan 14 parasta ilmoittautunutta Queen-rankingista. 6 parasta pääsee suoraan lauantaina suoritettaviin peleihin ja sijoilla 7-14 olevat pelaavat perjantaina, maksimissaan kahden kierroksen karsinnat, josta kaksi parasta jatkaa lauantain peleihin. Ulkopuolelle jäävät ovat varasijoilla peruutusten varalta.

Kingiin otetaan 22 parasta ilmoittautunutta King-rankingista. 14 parasta pääsee suoraan lauantaina suoritettaviin peleihin ja sijoilla 15-22 olevat pelaavat perjantaina maksimissaan kahden kierroksen karsinnat, josta kaksi parasta jatkaa lauantain peleihin. Ulkopuolelle jäävät ovat varasijoilla peruutusten varalta.

Mikäli turnauksiin ei tule maksimimäärä pelaajia, niin tällöin ne pelataan suurimmalla mahdollisella parillisella lukumäärällä.

Ilmoittautumistilanne näkyy Queen, Herttua ja King listoilla. Turnaukseen ilmoittautuminen päättyy Kingin, Queenin ja Herttuan osalta keskiviikkona 30.8 klo 24.00. Ilmoittautuminen tehdään osoitteeseen janne.sikio@iki.fi ilmoittamalla puhelinnumero. HUOM! Aikaraja on 30.08.2017 klo 24.00.

King ohjelma:
Karsintapelit (rankingin 15-22) pelataan perjantaina klo 18.00 alkaen. Rannalle on ilmoittauduttava klo 17.45 kenttien pystytystä varten sekä osallistumisen varmistusta varten. Lauantaina jatketaan peleillä klo 12.00 ja rannalle on ilmoittauduttava 11.30 kenttien pystytystä, sekä osallistumisen varmistusta varten.

Queen ohjelma:
Karsintapelit (rankingin 7-14) pelataan perjantaina klo 18.00 alkaen. Rannalle on ilmoittauduttava klo 17.45 kenttien pystytystä varten, sekä osallistumisen varmistusta varten. Lauantaina jatketaan peleillä noin klo 13.30, Kingin ensimmäisen kierroksen jälkeen. Ilmoittautumisen varmistus/kuittaus ja mahdollinen kenttien pystytys paikanpäällä klo 13.00.

Herttua ohjelma:
Lauantaina pelataan noin klo 13.30, Kingin ensimmäisen kierroksen jälkeen. Ilmoittautumisen varmistus/kuittaus ja mahdollinen kenttien pystytys paikanpäällä klo 13.00.

Nuorten ohjelma
Lauantaina pelataan noin klo 13.30, Kingin ensimmäisen kierroksen jälkeen. Ilmoittautumisen varmistus/kuittaus ja mahdollinen kenttien pystytys paikanpäällä klo 13.00. Ei tarvitse ennakko ilmoittautua, mutta toki nuoret voivat etukäteen jo puhua ketä tulossa ja viikkokisoissa jutella Murren kanssa aiheesta.

Perjantain karsintaohjelmat julkaistaan torstaina 31.8. klo 23 mennessä.

Tarkennetut alkamisajat lauantaille julkaistaan viimeistään perjantaina klo 22 mennessä.

Kaikille pelaajille: Mikäli jostain syystä et pääsekään pelaamaan, vaikka olet ilmoittautunut, niin ilmoita peruutuksestasi välittömästi, kun olet siitä tietoinen. Joku muu on aina varasijalla.

Yhteenveto:

* King, Queen ja Herttua ilmoittautumiset 30.8 klo 24.00 mennessä.
Ilmoittautuminen tehdään osoitteeseen janne.sikio@iki.fi ilmoittamalla puhelinnumero ja nimi.

* Rantaan grillaamaan ja saunailtaan ilmoittautumiset 30.8 klo 24.00 osoitteeseen ahti.viita@gmail.com. Kerro samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat!

* Pelit pelataan Pyynikillä, ilta vietetään Kymppikerho saunalla osoitteessa Rautatienkatu 21 Tampere (Holiday Inn hotellin rakennus) klo 18.00 alkaen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *