Seuran esittely

Beach Volley Tampere ry. (BVT)

Beach Volley Tampere pirkanmaalainen beach volley-seura, jonka ydintoiminta on keskittynyt Tampereelle. Seura tarjoaa kaiken tasoisille ja ikäisille harrastus- ja kilpailutoimintaa sekä muita elämyksiä beach volleyn parissa. BVT on Suomen Lentopalloliiton jäsen.

Toimintasuunnitelma 2021

Vuonna 2021 järjestetään aikuisten Avoimen kiertueen osakilpailu sekä harrastepelaajille suunnatun Viking Line Cup -kiertueen kaksi osakilpailua Pyynikillä.
Viikkokisat pyörivät keskiviikkoisin miehille klo 18.00, torstaisin naisille ja veteraaneille (yli 45v.) klo 18.00.
Valmennusta on tarkoitus jatkaa aikuisille kurssimuotoisena. Järjestämme myös perinteeksi tulleet mestaruusturnaukset jäsenille sarjoissa miehet, naiset ja sekaparit. Matalan kynnyksen pelailuvuoro on torstaisin Pyynikillä ennen Tomuja klo 17.

Lisäksi nuorille tarjotaan biitsiharjoitukset tiistaisin 17.00 – 18.30 01.06.2021 alkaen. Nuorten jälkeen treenejä tarjotaan aikuisille klo 18.30 – 20.00. Harjoitusten on tarkoitus olla matalan kynnyksen tapahtumia ja sisältöä pyritään muokkaamaan osallistujien tason mukaiseksi.

Hallitus 2021

Tavoitat; hallitus AT bvt.fi

Puheenjohtaja
Janne Sikiö
050 593 1900

Jäsen
Markus Flinck

Jäsen
Pertti Flinck

Jäsen
Jussi Sivonen

Jäsen
Marjo Lindholm

Jäsen
Jarkko Laine

Koko hallituksen tavoittaa osoitteella hallitus (at) bvt.fi

BVT rantaetiketti

Seuran säännöistä:
“Yhdistyksen tarkoituksena on edistää beach volleyta Pirkanmaan alueella siten, että mahdollisimman moni yhdistyksen jäsen harrastaisi lajia kunto-, kilpa- tai huipputasolla edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. “

“Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kilpailutoimintaa, koulutustoimintaa,… …kuntoliikuntaa sekä muuta samantapaista toimintaa tavoitteenaan kasvattaa yhteiskunnalle ruumiillisesti ja henkisesti vireitä ja hyödyllisiä kansalaisia.”

Tavoitteemme on siis liikuttaa mahdollisimman laajasti erilaisia pelaajia. Rannassa edellytetään jäseniltä sopuisaa ja yhteisöllistä käytöstä sekä toisten huomioon ottamista. Välineistä huolehtiminen ja asianmukainen käyttö on jokaisen jäsenen velvollisuus. Jos et jotakin tiedä tai olet epävarma, voit olla yhteydessä seuran hallitukseen, hallitus (at) bvt.fi.

Seuran välineet ovat seuran jäsenten käytössä läpi kesän. Kentät puretaan yöksi ja tavarat lukitaan seuran koppiin. Kopissa on numerokoodilukko. Numerokoodi annetaan jäsenille ja jokaisen jäsenen on pidettävä huoli siitä, että koodi ei leviä ulkopuolisille. Kun koppi avataan, lukko laitetaan takaisin oveen kiinni ja numero sekoitetaan.

Hiekka-alue ei varsinaisesti ole jatkuvasti seuran varauksessa, vaan ystävällisellä kohtaamisella yleensä saa muun rantaväen siirtymään kentän kohdalta sivummalle.
Treeni- ja pelipäivinä huomioithan ne pelaajat, jotka ovat tulleet ohjattuun toimintaan.

Kentät rakennetaan mieluiten kopilta lähtien vaakariviin (pitkä raja kohti järveä) niin, että samaan linjaan mahtuu neljä tai jopa viisi verkkoa. Kopilta katsottuna oikeaan etukulmaan mahtuu kaksi verkkoa myös vaakaan, ja tähän väliin puskan taakse kaksi kenttää vaakaan vierekkäin. Mahdollisuus on hyödyntää myös vasenta laitaa pystykentillä.

Omat treenit ja pelit ovat sallittuja ja jopa suositeltuja, mutta rakennathan sitä varten oman kentän tai selkeästi ilmoitat omista aikeistasi, esimerkiksi jos olet saamassa jo valmiiksi pystyssä olevan kentän muilta käyttöösi. On ystävällistä tarjota pelitilaa omien erien välissä, jotta kenttä ei seiso tyhjänä ruuhka-aikaan kun istut juomatauolla. Toivomme tässä maalaisjärkeä ja kaikkien huomioon ottamista.

Aina kun poistut rannasta, huolehdithan, että olet hoitanut oman osuutesi tai jopa vähän enemmän verkkojen purkamisesta ja kentän lanaamisesta. Jos lopetat ns. Ykköskentällä, on ystävällistä käydä kauemmilla kentillä kysymässä siirtyvätkö ykköselle, jolloin voit vastavuoroisesti purkaa kauemman kentän. Tämä järkevöittää rannan käyttöä niin, että käytämme ylempää osaa, kun muu rantaväki viihtyy tyypillisesti paremmin veden rajassa.

Seura tekee myös talkoita toiminnan ylläpitämiseksi. Järjestämme kesän aikana tyypillisesti muutamia virallisia turnauksia, joiden toteutuminen vaatii panosta jäseniltä. Talkoiden ja turnauksien aikaan oletamme pelaajien osallistuvan ensisijaisesti talkoisiin ja vasta sen jälkeen pidetään omat pelit.

Pyynikillä ilmapiiri on rento ja käyttäydymme hyvän maun rajoissa muut huomioiden. Pyynikillä nähdään!

Yhteydenotot hallitus (at) bvt.fi