Toiminta

Pelaaminen

Viikkoaikatulu 2018

Maanantai
17.30-19.00 Avoimet tekniikkatreenit (3.6., 11.6. ja 18.6.)
Tiistai
17.30-19.00 Nuorten treenit (3.6.-8.8.)
Keskiviikko
18.00 Kemut
Torstai
15.00 Nuorten viikkokisat (6.6.-2.8., huomaa 6.6. poikkeuksena keskiviikkopelit!)
17.00 Torstain harrastepelailut
18.00 Tomut
18.00 Veteraanit

BVT hankkii kunnon varusteet: verkot, pallot ja rajanarut, jotka ovat jäsenten vapaassa käytössä. Tampereella varusteet tullaan pitämään lukittujen ovien takana Pyynikin uimarannalla. Avaimia koppiin päästäkseen voit tiedustella avainhenkilöiltä (listaa päivitetään parhaillaan 2018 vuodelle). Varustekoppi on kuitenkin auki aina kesäkuusta elokuuhun tiistaisin klo 17 alkaen, keskiviikkoisin klo 18 ja torstaisin klo 17 alkaen (nuorten viikkokisat torstaisin jo klo 15) viikoittaisen toiminnan myötä.

Rannan osoite on Jalkasaarentie 7, Tampere. BVT huolehtii Pyynikin kenttäalueen kunnossapidosta siten, että ne ovat aina parhaassa mahdollisessa pelikunnossa. Lisäksi Tampereelta löytyy kaupungin ylläpitämiä kenttiä mm. Kaukajärveltä ja keskustan läheltä Eteläpuistosta.

Viikkokisat (Kemut ja Tomut sekä Veteraanit ja Nuoret)

Viikkokisat on jäsenille tarkoitetut turnaukset, jotka järjestetään viikoittain miehille, naisille, veteraaneille ja nuorille. Aikuisten kisat alkavat biitsillä klo 18.00, nuoret aloittavat klo 15.00. Osakilpailuihin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, riittää, että on paikalla ja merkkaa itsensä listaan ennen aloitusaikaa. Viikkokisat pelataan ilman vakioparia, joten paikalle tullaan yksilöinä. Jokainen osallistuja saa osakilpailuista pisteitä, jotka lasketaan rankingiin. Rankingin perusteella pelataan kauden päätteeksi King/Queen/Herttua/Nuori- tittelistä. Viikkokisat pelataan seuraavasti: keskiviikkona miehet, torstaina nuoret/naiset/veteraanit. HUOM! Nuorten ensimmäinen viikkokisakerta pidetään KESKIVIIKKONA 6.6. Power Cupin takia.

Treenit nuorille ja aikuisille

Nuorten treenit
Seura järjestää seuran jäsenininä oleville junioreille ohjattuja viikottaisia treenejä kesälomakaudella. Treenit ovat tiistaisin klo 17.30-19.00. Treeneihin voi tulla kaikki biitsistä kiinnostuneet alle 18-vuotiaat nuoret taitotasosta riippumatta tutustumaankin, jos käy useammin, on seuraan liittyminen suotavaa. Treenit alkavat 5.6.2018.

Aikuisten treenit
Aikuisille tullaan järjestämään kesän aikana kurssimuotoisena treenejä. Vuonna 2018 treenit ovat maanantaisin klo 17.30. Kesäkuun alussa kolmen kerran kurssin (4.6., 11.6. ja 18.6.) valmentaa Suomenmestari Merja Korhonen. Tekniikkaryhmäopetus kestää 1,5h ja sen jälkeen voi vielä jäädä pelailemaan vapaasti. Treeneihin on hyvä ilmoittautua Hobbydeedissa (Lisäohjeita Hobbydeediin voi kysyä huhtiranta.saila(at)gmail.com). Lisää treenejä ollaan suunnittelemassa.

Avoin pelailutorstai

Seura pitää yllä harrastetason avointa pelailupäivää torstaisin klo 17 eteenpäin. Jäsenet saavat tuolloin tulla pelaamaan yksin tai ystävän kanssa ja paikalla on opastaja seuran puolesta jos kaipaat vinkkejä peliin tai välineiden käyttöön. Toivottaessa saa myös ohjausta harjoitteisiin ja tekniikkaan. Tervetuloa rohkeasti tutustumaan muihin pelaajiin!