Toiminta

Pelaaminen

Viikkoaikatulu 2020

Keskiviikko
18.00 Kemut
Torstai
17.00 Torstain harrastepelailut
18.00 Tomut
18.00 Veteraanit

BVT hankkii kunnon varusteet: verkot, pallot ja rajanarut, jotka ovat jäsenten vapaassa käytössä. Tampereella varusteet tullaan pitämään lukittujen ovien takana Pyynikin uimarannalla.

Rannan osoite on Jalkasaarentie 7, Tampere. BVT huolehtii Pyynikin kenttäalueen kunnossapidosta siten, että ne ovat aina parhaassa mahdollisessa pelikunnossa. Lisäksi Tampereelta löytyy kaupungin ylläpitämiä kenttiä mm. Kaukajärveltä ja keskustan läheltä Eteläpuistosta.

Viikkokisat (Kemut ja Tomut sekä Veteraanit)

Viikkokisat on jäsenille tarkoitetut turnaukset, jotka järjestetään viikoittain miehille, naisille ja veteraaneille. Aikuisten kisat alkavat biitsillä klo 18.00. Osakilpailuihin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, riittää, että on paikalla ja merkkaa itsensä listaan ennen aloitusaikaa. Viikkokisat pelataan ilman vakioparia, joten paikalle tullaan yksilöinä. Jokainen osallistuja saa osakilpailuista pisteitä, jotka lasketaan rankingiin. Rankingin perusteella pelataan kauden päätteeksi King/Queen/Herttua- tittelistä. Viikkokisat pelataan seuraavasti: keskiviikkona miehet, torstaina naiset/veteraanit. Toistaiseksi emme järjestä nuorille omia kisoja vaan he voivat osallistua muihin viikkokisoihimme.

Avoin pelailutorstai

Seura pitää yllä harrastetason avointa pelailupäivää torstaisin klo 17 eteenpäin. Jäsenet saavat tuolloin tulla pelaamaan yksin tai ystävän kanssa ja paikalla on opastaja seuran puolesta jos kaipaat vinkkejä peliin tai välineiden käyttöön. Toivottaessa saa myös ohjausta harjoitteisiin ja tekniikkaan. Tervetuloa rohkeasti tutustumaan muihin pelaajiin!