Toiminta

Pelaaminen

Viikkoaikatulu 2019

Maanantai
27.5.-15.7. Avoimet tekniikkatreenit (27.5. ensimmäinen, ei 3.6./24.6. eikä 1.7.!! HUOM muuttuneet päivät)
Keskiviikko
18.00 Kemut
Torstai
17.00 Torstain harrastepelailut
18.00 Tomut
18.00 Veteraanit

BVT hankkii kunnon varusteet: verkot, pallot ja rajanarut, jotka ovat jäsenten vapaassa käytössä. Tampereella varusteet tullaan pitämään lukittujen ovien takana Pyynikin uimarannalla. Avaimia koppiin päästäkseen voit tiedustella avainhenkilöiltä (listaa 2018 vuodelta, toimii edelleen). Varustekoppi on kuitenkin auki aina kesäkuusta elokuuhun keskiviikkoisin klo 18 ja torstaisin klo 17 alkaen viikoittaisen toiminnan myötä sekä maanantaisin treenien ajan.

Rannan osoite on Jalkasaarentie 7, Tampere. BVT huolehtii Pyynikin kenttäalueen kunnossapidosta siten, että ne ovat aina parhaassa mahdollisessa pelikunnossa. Lisäksi Tampereelta löytyy kaupungin ylläpitämiä kenttiä mm. Kaukajärveltä ja keskustan läheltä Eteläpuistosta.

Viikkokisat (Kemut ja Tomut sekä Veteraanit)

Viikkokisat on jäsenille tarkoitetut turnaukset, jotka järjestetään viikoittain miehille, naisille ja veteraaneille. Aikuisten kisat alkavat biitsillä klo 18.00. Osakilpailuihin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, riittää, että on paikalla ja merkkaa itsensä listaan ennen aloitusaikaa. Viikkokisat pelataan ilman vakioparia, joten paikalle tullaan yksilöinä. Jokainen osallistuja saa osakilpailuista pisteitä, jotka lasketaan rankingiin. Rankingin perusteella pelataan kauden päätteeksi King/Queen/Herttua- tittelistä. Viikkokisat pelataan seuraavasti: keskiviikkona miehet, torstaina naiset/veteraanit. Toistaiseksi emme järjestä nuorille omia kisoja vaan he voivat osallistua muihin viikkokisoihimme.

Treenit

Lasten treenit
Seura järjestää satunnaisia lasten treenejä kaudella 2019 lähinnä heinäkuussa. Treenit ovat tiistaisin koko heinäkuun ajan klo 17.00-18.30. Taso on avoin, ikäluokka alle 12-vuotiaat koululaiset. Treenit pitää seuran aikuispelaajat, lisätietoja hallitus AT bvt.fi.

Yleiset treenit
Aikuisille tullaan järjestämään kesän aikana kurssimuotoisena treenejä. Vuonna 2019 treenit ovat maanantaisin klo 17.30. Muutaman kerran kurssin valmentaa edellisen kesän tapaan Suomenmestari Merja Korhonen. Tekniikkaryhmäopetus kestää 1,5h ja sen jälkeen voi vielä jäädä pelailemaan vapaasti. Treeneihin on hyvä ilmoittautua Hobbydeedissa (Lisäohjeita Hobbydeediin voi kysyä huhtiranta.saila(at)gmail.com). Hobbydeedisss näet päivät joina treenit pidetään.

Avoin pelailutorstai

Seura pitää yllä harrastetason avointa pelailupäivää torstaisin klo 17 eteenpäin. Jäsenet saavat tuolloin tulla pelaamaan yksin tai ystävän kanssa ja paikalla on opastaja seuran puolesta jos kaipaat vinkkejä peliin tai välineiden käyttöön. Toivottaessa saa myös ohjausta harjoitteisiin ja tekniikkaan. Tervetuloa rohkeasti tutustumaan muihin pelaajiin!