Viikkokisat alkavat 24.5.!

Perinteiset viikkokisat alkavat tällä viikolla keskiviikkona miesten Kemuilla ja torstaina seuraavat naisten Tomut ja veteraanien Herttuat-kisa. Viikkokisoja pelataan säästä riippumatta joka viikko aina elokuun viimeiselle viikolle saakka. Kisoista pelaajat saavat rankingpisteitä joiden perusteella kesän lopussa pelataan Pyynikin rannan mestaruudesta King of the Beach -henkisesti.

Kisoihin ei tarvita paria vaan pelataan yksilöinä. Kunkin viikon paikalle saapuneet pelaajat jaetaan lohkoihin aiempien rankingnäyttöjen mukaan. Rankingpisteitä kertyy joka viikko. Muistathan saapua ajoissa rannalle (noin klo 17.45) jotta verkot ehditään viritellä ja pelit pääsevät alkamaan ajallaan klo 18.00.

Rankingkisat ovat jäsenille tarkoitettuja, joten huolehdithan jäsenmaksusi kuntoon. Viikkokisojen tarkat säännöt ja ohjeet täällä: Viikkokisat

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *