Juniorien Pyynikin biitsikesä alkaa!

Pyynikillä on ohjattua toimintaa nuorille läpi kesän tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Tiistaisin pidetään ohjatut treenit, joissa läydään läpi lajin perustekniikat ja pelataan pienpelejä. Mukaan saa tulla kokeilemaan kerran tai voi osallistua koko kesänkin ajan, haasteita keksitään ryhmän osallistujien mukaan. Sitoutumista ei vaadita, jos muistat, voit ilmoittautua mukaan Hobbydeedissä BVT- Nuoret ryhmässä. Treenit alkavat klo 17.15 ja päättyvät 18.45. Tämän jälkeenkin saa jatkaa pelejä jos haluaa. Osallistujat auttavat verkkojen laitossa joten voit tulla jo etukäteen rantaan auttamaan. Treenejä ohjaavat BVT:n kokeneemmat pelaajat. Treenejä on joka tiistai 6.6.-9.8.2017.

Keskiviikkoisin nuorille on omat viikkokisat, tytöille ja pojille yhteinen. Viikkokisat pelataan kuten aikuisissa, jokainen pelaa yksilönä omista pisteistään. Rannassa olijoista tehdään neljän hengen ryhmät, joissa pelataan kaikki kaikkia vastaan yhden erän verran. Viikkokisat alkavat keskiviikkoisin klo 15.00, tule kuitenkin ajoissa laittamaan kenttiä ja ilmoittamaan itsesi mukaan. Viikkokisoihin voi ilmoittautua vain paikan päällä. Kisat alkavat 7.6. ja ne pidetään joka viikko aina elokuuhun saakka. Kisaan menee aikaa noin 1,5h.

Treeneihin ja viikkokisaan varaudu aina säänmukaisilla vaatteilla ja täytetyllä juomapullolla. Hiekalla pärjää pääsääntöisesti paljain jaloin, mutta kurjemmalla kelillä voi laittaa ihan tavalliset tennissukat hieman lämmittämään jalkoja. Kengissä saa pelailla, mutta se tekee jo haastetta liikkumiseen. Toivotaan aurinkoisia kelejä!

Jos kysymyksiä seuran junioritoiminnasta, laita spostia huhtiranta.saila(at)gmail.com.

 

 

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *