BVT Spring FunGames la 14.4.

BVT valmistautuu kesän tuloon pitämällä jäsenilleen avoimet kevätpelailut Mouhijärven hallissa. Tervetulleita ovat kaikki seuran jäsenet. Ensin pelataan sekaisin eri parein, ja loppua kohden verkon korkeuden mukaan voidaan pelailla tiukempia pelejä. Pistelasku ei pakollinen, hyvä mieli kyllä!

Käytössämme kaksi kenttää klo 12-16, saapua saa vuoron aikana miten pääsee. Sisään pääsee ovikoodilla 7301. Kyytejä kannattaa yhdistellä, laita ilmoittautuminen Hobbydeediin (hobbydeed.com ja ryhmä BVT) ja kerro autollisuudestasi ja reitistäsi muillekin. Ilmoittautuminen ei ole mitenkään pakollista, mutta aina on mukava tietää määrää etukäteen 🙂

Tervetuloa!

Lisätietoja Sailalta, huhtiranta.saila (at) gmail.com.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *