Junioreille reenejä heinäkuussa

Alle 12-vuotiaille kouluikäisille biitsareille tarjolla heinäkuussa (2.7.-30.7.2019) biitsireenejä Pyynikillä ilmaiseksi. Treeneihin saa osallistua vapaasti ilman ilmoittautumisia tai sitoumuksia.

Kokemusta palloilusta ei tarvita, treeneissä tehdään osallistujien tason mukaan ja aloitetaan helpoilla koppiharjoitteilla ja siirrytään ryhmän taitojen mukaisesti eteenpäin. Treeneissä tehdään yksilöharjoitteita pallotaitojen kehittämiseksi sekä pienissä ryhmissä pelillisempiä harjoitteita. Myös pelaillaan sovelletuin säännöin.

Treenit pidetään tiistaisin 17.00-18.30 Pyynikin hiekkarannalla osoitteessa Jalkasaarentie 7 Tampere (Tenniskenttien jälkeen tiukka oikea). Ohjaajana toimivat BVT:n aikuispelaajat, mm. Saila Huhtiranta ja Tiina Vaittinen. Kysymyksiä voi esittää osoitteeseen hallitus AT bvt.fi.

Jos haluaa, seuran jäsenmaksun voi maksaa juniorilta (10e). Ohjeet nettisivujen etusivulla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *