Viking Line Cup 1.8.2020 Pyynikillä pelattu!

Tampereen Pyynikillä toinen Viking Line Cup -osakilpailu pelattiin taas täydellisessä säässä! 40 joukkueen turnaus kaikilla neljällä Viikkari-sarjalla maustettuna tahkottiin läpi 11 kentällä marontonmittaisesti kymmenen tunnin aikana lauantaina 1.8.2020. Naisten kilpasarjaan osallistui 17 paria, naisten touhuun 7 ja kumpainenkin miesten sarja käytiin läpi 8 joukkueella. Iloinen yllätys oli rannalle samalle päivälle sattunut oheisohjelma, tissiflashmob, joka ilahdutti raikkaalla pulahduksella Pyhäjärven vesiin.

Naisten kilpasarjassa kärkipaikoille kiilasivat vanhat tutut nimet. Finaalissa nuorison edustajat, BVT:läisinä kotikentällään nyt pelanneet Ruhanen Mitte/Kirkkomäki Ellen veivät ykköspaikan Biitsimammoilta (Päivi Malkki/Sanna Veijalainen, paikallinen musta hevonen Jenni&Suvi nappasi kolmannen sijan. Miesten kilpasarjassa lentopallopiireistä tutut Kunnarin Esa parinsa Saku Korhosen kanssa joukkuenimenään TKT, saivat kokea karvaan tappion finaalissa BVT:n biitsitaitureita MaJesteetteja (Markus Flinck ja Jesse Valtanen) vastaan.

Touhusarjassa varasijalta turnaukseen päässyt Team Torjuntavoitto (Heidi Tattinen/ Jonna Kuusisto) näytti kyntensä ja vei finaalin Toijalan toivon, TingBuDong nimellä pelanneiden Mia Lumpiola/Riitta Lehtonen käsistä. Miesten touhusarjassa El Toros (Jarmo Salo/Taivo Naelso) käänsivät ottelun itselleen tiukassa kolmen erän finaalissa HUPS!:n (Matti Harinen /Jussi Harinen) jäädessä nuolemaan näppejään.

Biitsipalloarvonta suosi tällä kertaa miesten kilpasarjan JaJamen joukkuetta. Järjestäjä kiittää kaikkia osallistuneita pelaajia ja kannattajia, turnauksessa oli hieno ja lämmin tunnelma, ensi vuonna taas tavataan!

Kyselyt osoitteeseen hallitus AT bvt.fi.

Naisten kilpasarjan voittajat Mitte Ruhanen ja Ellen Kirkkomäki.
Miesten touhusarjan voittajat Taivo Naelso ja Jarmo Salo.
Naisten touhusarjan voittajat Heidi Tattinen ja Jonna Kuusisto.
miesten kilpasarja: Vasemmalla toiseksi tullut joukkue TKT , oikealla ykköspaikan vallanneet MaJesteetit.

Viikkarien otteluohjelmat alla ladattavissa. Naisten kilpasarja päivitetty lohkon 2 osalta 31.7. klo 22.00.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *