BVT King, Queen ja Herttua ilmoittautuminen avattu

OLEELLINEN TIETO

 • King, Queen ja Herttua ilmoittautumiset 25.08.2021 klo 24.00 mennessä.
 • Ilmoittautuminen tehdään osoitteeseen paattajaiset@bvt.fi ilmoittamalla puhelinnumero ja nimi.
 • Saunailtaan ja päätösbankettiin ilmoittautumiset 25.08.2021 klo 24.00 osoitteeseen paattajaiset@bvt.fi. Kerro samalla tuletko yhteiskuljetukseen Pyynikiltä Saunalle. Kuljetus on myös pois saunalta Keskustorille. Kerro samalla mikä vaihtoehto sinulle tilataan listalta https://kotipizza.fi/menu
 • Pelit pelataan Pyynikillä, ilta vietetään Hangaslahden saunalla. Tarkka sijainti Lassinlinnankatu 24, 33610 Tampere. Oma pyyhe ja uikkarit mukaan.
 • Yhteiskuljetus lähtee Pyynikiltä kello 17.00 kohti saunaa. Ja saunalta pois kello 23.59 määränpäänä Keskustori.

BVT:n King, Queen ja Herttua 2021 turnaukset pelataan lauantaina 28.08.2021 (ja mahdolliset King ja Queen karsinnat jo perjantaina 27.08.2021), jonka jälkeen vietetään kesäkauden päätöstä Hangaslahden saunalla. Sauna on varattu kello 24.00 asti. Uikkarit ja oma pyyhe mukaan!

Herttua turnaukseen pääsee maksimissaan 8 parasta ilmoittautunutta Herttua-rankingin mukaan.

Queeniin otetaan 14 parasta ilmoittautunutta Queen-rankingista. 6 parasta pääsee suoraan lauantaina suoritettaviin peleihin ja sijoilla 7-14 olevat pelaavat perjantaina, maksimissaan kahden kierroksen karsinnat, josta kaksi parasta jatkaa lauantain peleihin. Ulkopuolelle jäävät ovat varasijoilla peruutusten varalta.

Kingiin otetaan 22 parasta ilmoittautunutta King-rankingista. 14 parasta pääsee suoraan lauantaina suoritettaviin peleihin ja sijoilla 15-22 olevat pelaavat perjantaina maksimissaan kahden kierroksen karsinnat, josta kaksi parasta jatkaa lauantain peleihin. Ulkopuolelle jäävät ovat varasijoilla peruutusten varalta.

Kingistä perjantaina tippuneet tai mahdollisesti karsintojen varasijoille jääneet, voivat siirtyä pelaamaan lauantaina Jaarli-turnaukseen. Osallistujia pitää olla vähintään 4 (max 16) ja säännöt ovat samat kuin Kingissä. Osallistuminen varmistetaan tulemalla rantaan klo 12.00 mennessä lauantaina 28.08.2021.

Mikäli turnauksiin ei tule maksimimäärä pelaajia, niin tällöin ne pelataan suurimmalla mahdollisella parillisella lukumäärällä.

Ilmoittautumistilanne näkyy Queen, Herttua ja King listoilla. Turnaukseen ilmoittautuminen päättyy Kingin, Queenin ja Herttuan osalta keskiviikkona 25.08.2021 klo 24.00. Ilmoittautuminen tehdään osoitteeseen paattajaiset@bvt.fi ilmoittamalla puhelinnumeron ja nimen. HUOM! Aikaraja on 25.08.2021 klo 24.00.

King ohjelma:

 • Karsintapelit (rankingin 15-22) pelataan perjantaina klo 18.00 alkaen.
 • Rannalle on ilmoittauduttava klo 17.45 kenttien pystytystä varten sekä osallistumisen varmistusta varten. Lauantaina jatketaan peleillä klo 12.00 ja rannalle on ilmoittauduttava 11.30 kenttien pystytystä, sekä osallistumisen varmistusta varten.

Jaarli ohjelma:

 • Rannalle lauantaina klo 12.00 osallistumisen varmistusta varten ja kenttien pystytystä.

Queen ohjelma:

 • Karsintapelit (rankingin 7-14) pelataan perjantaina klo 18.00 alkaen.
 • Rannalle on ilmoittauduttava klo 17.45 kenttien pystytystä varten, sekä osallistumisen varmistusta varten. Lauantaina jatketaan peleillä noin klo 13.30, Kingin ensimmäisen kierroksen jälkeen. Ilmoittautumisen varmistus/kuittaus ja mahdollinen kenttien pystytys paikanpäällä klo 13.00.

Herttua ohjelma:

 • Lauantaina pelataan noin klo 13.30, Kingin ensimmäisen kierroksen jälkeen. Ilmoittautumisen varmistus/kuittaus ja mahdollinen kenttien pystytys paikanpäällä klo 13.00.

Perjantain karsintaohjelmat julkaistaan torstaina 26.08.2021 klo 23 mennessä.

Kaikille pelaajille: Mikäli jostain syystä et pääsekään pelaamaan, vaikka olet ilmoittautunut, niin ilmoita peruutuksestasi välittömästi, kun olet siitä tietoinen. Joku muu on aina varasijalla.

Yhteenveto:

 • King, Queen ja Herttua ilmoittautumiset 25.08.2021 klo 24.00 mennessä.
 • Ilmoittautuminen tehdään osoitteeseen paattajaiset@bvt.fi ilmoittamalla puhelinnumero ja nimi.
 • Saunailtaan ja päätösbankettiin ilmoittautumiset 25.08.2021 klo 24.00 osoitteeseen paattajaiset@bvt.fi. Kerro tuletko yhteiskuljetukseen mukaan ja samalla mikä vaihtoehto sinulle tilataan listalta https://kotipizza.fi/menu
 • Pelit pelataan Pyynikillä, ilta vietetään Hangaslahden saunalla noin 17.30 alkaen tai noin 30 minuuttia pelien loputtua osoitteessa Lassinlinnankatu 24, 33610 Tampere. Oma pyyhe ja uikkarit mukaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *