Viikkari Biitsi 30.07.2022 otteluohjelmat

Tervetuloa Tampereelle 30.07.2022! Alla otteluohjelmat. Ja tässä muutama sana niistä. Mutta alkuun yleiset ohjeet.

Pelit pelataan Pyynikin uimarannalla, Rosendahlin rannassa osoitteessa Jalkasaarentie 7, 33230 Tampere. Rannan lähellä on kahvila sekä Tenniskeskuksen kahvila, jossa WC, suihkut, vesipiste ja josta saa syötävää ja juotavaa.

Sitten sanalliset kuvaukset miten eri sarjat pelataan. Yhteistä kaikille on, että pelataan kahdesta (2) voittoerästä 21 pisteeseen ja mahdollinen kolmas 15 pisteeseen. Ei pistekattoa vaan kahden (2) pisteen erolla.

Naiset

Joukkueita 14, jaettu neljään (4) lohkoon. Aluksi C ja D lohkot pelaavat yhden kierroksen kello 10.00 kahdella kentällä. A ja B lohkot aloittavat 11.00. Saa tulla tuomariksi toki jo ajoissa rantaan!

Erikoista on, se, että A ja B lohkojen kolmoset pelaavat keskinäisen pelin kello 14.00, jotta saadaan pelejä kaikille. Lohkojen 1 ja 2 pääsevät pelaamaan voitosta, lohkojen 4 pelaavat jumpofinaalin ja 3 pelaavat yhden ristikkäisen jatkopelin.

Naiset Touhu

Touhusarjassa naisissa on 8 joukkuetta. Kaksi lohkoa, joista kaksi (2) parasta päsevät välieriin ja aina mahdollisesti finaaleihin asti. Sijoille 3-4 lohkossa jääneet pelaavat ristikkäispelin ja on merkattu vielä ristikkäispelit. Tämä hieman siirtää mitalipelejä, mutta ei mahda mitään. Lohkojen 1 ja 2 voivat pitää kunnon ruoka ja lepotauon.

Miehet Touhu

Miesten touhussa on yhdeksän (9) joukkuetta, kun miesten sarjaa nyt ei tullut lainkaan. Saatte peljä kunnolla. Eli aluksi kolme kolmen joukkueen lohkoa. Pelaatte kaikki kaikkia vastaan. Sitten sekoitetaan teidät uusiin lohkoihin, ja taas kaikki kaikkia vastaan. Ja näiden lohkojen voittajat finaalilohkoon, kakkoset omaan jatkolohkoon ja kolmoset pelaavat sitten vielä loppupään finaalikierrokset.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *