BVT sisähallivuoro kysely – vastaa pian!

Tampereen sisäbiitsihalli ei avaa oviaan tulevana talvena, joten lähin sisähiekkapatja löytyy meille Mouhijärveltä. Paikka on 44 km päässä Tampereen rautatieasemasta, ajoaika googlemapsilla 38 minuuttia. Halliin saa vuoroja pituudeltaan 2h, vakkari tai irtoversiona. Tällä kyselyllä haluamme kartoittaa olisiko BVT:n jäsenillä kiinnostusta lähteä Mouhijärvelle reenailemaan ja kuinka intensiivisesti. Ruksaile mielesi mukaan ja laita loppuun lisäideasikin jos emme jotain huomanneet (vuorot ei ole sidottu sukupuoleen). Kysely menee umpeen Perjantaina 19.8. klo 23:59 jonka jälkeen seuran hallitus varaa mahdolliset vuorot. Vastaukset menevät vain BVTn hallitukselle.

LINKKI

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNPBDNt7f5oWJ9XkPOlHZ8kInR9F4j0pzCVSYMJAiKZBJODg/viewform?usp=sf_link

 

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *