Viikkokisat alkavat!

Miesten viikkokisat alkavat keskiviikkona 23.5. klo 18 ja naisten sekä veteraanien osalta startataan torstaina 24.5. klo 18. Nuorten viikkokisat käynnistetään kesäkuun alussa. Pelipäivä on tänä vuonna torstai ja pelit alkavat klo 15.00. Ensimmäinen nuorten viikkokisa pelataan 7.6.2018.

Peleissä et tarvitse paria, vaan ilmestyt vain rantaan ajoissa merkkaamaan nimesi listaan, jos et ole ennen ollut pelaamassa!

Vanhoilla jäsenillä jäsenmaksu on oltava hoidettuna kisoihin osallistumista ja välineiden käyttämistä varten.

Uudet jäsenet voivat tulla kokeilemaan kerran viikkokisoja ilmaiseksi, ja päättää sitten, haluavatko maksaa liittymis- ja jäsenmaksun.

Maksut:

Jäsenmaksu 20 € (uusilta ja vanhoilta jäseniltä vuodessa)
+ Liittymismaksu 20 € (tämän maksavat vain uudet jäsenet). Uusi jäsen maksaa siis ensimmäisenä vuonna 40€ ja vanhat jäsenet 20€ vuodessa.

Junioreille jäsenmaksu on 10 € (alle 18 v., liittymismaksu 0 €)

Saaja: Beach Volley Tampere ry
Tilinumero: FI36 4503 0010 2643 19

Muista käyttää viitenumeroa!
viitenumero uusi jäsen: 3007
viitenumero vanha jäsen: 3010

Uusi jäsen: Lähetä yhteystietosi janne piste sikio (at) iki.fi

Pelaajista kerätään yhdistyksen rekisteriin vain nimi, joka julkaistaan seuran nettisivuilla jäsenluettelossa, ja sähköpostiosoite, jota käytetään viestinnässä.

Jos et halua nimeäsi nettisivuille, tai sähköpostiosoitettasi säilytettävän / käytettävän viestinnässä, ilmoita siitä Jannelle.

Voimassa oleva jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan viikkokisoihin, seuran tapahtumiin ja käyttämään välineitä Pyynikin rannassa yhdessä muiden maksaneiden jäsenten kanssa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.