Ohjattuja treenejä Pyynikillä

Kesällä 2018 BVT:n jäsenillä on jälleen mahdollisuus osallistua ohjattuihin biitsitreeneihin! Tarjolla on kaikille avoimet tekniikkatreenit maanantaisin.

Vetäjänä toimii tänä vuonna BVTläinen biitsitaituri Merja Korhonen. Merjalla on kokemusta biitsistä yli  kymmeneltä vuodelta, myös kansainvälisistä peleistä.  Hän saavutti Suomen mestaruuden biitsissä 2010.

Tekniikkaryhmä on tarkoitettu kaikille tasoon katsomatta. Treenit ovat maanantaisin kolmen viikon ajan 4.6.-18.6. Voit osallistua yhtenä päivänä tai kaikkina kolmena, sinä päätät. Ennakkoilmoittautuminen Hobbydeed.com-osoitteessa on tärkeää, jotta valmentaja voi suunnitella treenit.

Tekniikkaryhmä on klo 17.30-19.00 maanantaisin 4.6., 11.6. ja 18.6., kaikille avoin taso, 5€ / kerta, joka maksetaan jälkikäteen seuran tilille:

-ilmoittautuminen etukäteen Hobbydeed.com:ssa
-monipuolisia tekniikkatreenejä tasoon katsomatta
-harjoitteita yksin, parein ja pienissä ryhmissä
-naiset ja miehet samoissa treeneissä, tarvittaessa eri verkoilla
-osallistua voi yhteen tai useampaan treeniin, ei sitoutumista
-tule ajoissa rantaan pystyttämään verkkoja!


Treeniin ilmoittaudutaan Hobbydeed.com-sivuston kautta. Luo itsellesi tunnus, jos ei jo ole, ja liity ryhmään BVT.

HUOM! Rekisteröidy Hobbydeed.com:in sähköpostiosoitteella, jota käytät ja seuraat, koska sitä kautta lähetetään infoa ja vuorojen maksuohjeet.

Hobbydeed-sivuilla on treenit, joihin voit lisätä itsesi, muistathan myös perua, jotta sinulta ei peritä maksua. Myös saapuminen ilman ilmoittautumista on mahdollista, ei tarvitse jäädä pois jos ilmoittautuminen unohtuu.

Jos ilmoittautumisessa ongelmia tai tulee äkillinen peruuntuminen, lähetä viestiä huhtiranta.saila(at)gmail.com niin saat apua.

Ps. Hoidathan jäsenmaksusi kuntoon ennen treenejä:

Uusi jäsen: Maksa 40€ (20€ liittymismaksu + 20€ jäsenmaksu) seuran tilille FI3645030010264319 viitenumerolla 3007. Lähetä lisäksi yhteystietosi Jannelle: janne piste sikio (a) iki piste fi.

Vanha jäsen: Maksa 20€ vuosittainen jäsenmaksu seuran tilille FI3645030010264319 viitenumerolla 3010.

Yhteenveto seuran treeneihin osallistumisesta:

1.    Maksa tämän vuoden jäsenmaksu tai liity jäseneksi. Ohjeet löytyvät www.bvt.fi

2.    Luo käyttäjätili www.hobbydeed.com ja liity ryhmään BVT. Laita tilisi asetuksiin hyväksyntä, jos haluat treenien viikkoaikataulun sähköpostiisi ja lisää tiliisi käyttämäsi sähköpostiosoite.

3.    Ilmoittaudu mieluiten edeltävän päivän aikana haluamiisi treeneihin (muista perua, jos et osallistukaan, sillä maksut menevät järjestelmän ilmoittautumisten mukaan)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.