Sisähallissa BVTn treenivuoro maanantaisin 2018-19

BVT aloittaa Mouhijärvellä maanantain peli- ja treenivuoron 24.9.2018. Vuoro kestää aina seuraavaan kevääseen ja pituudeltaan kaksi tuntia (17.30 – 19.30). Halli löytyy osoitteesta Pynnärinkuja 10 Sastamala.

Kenelle vuoro on tarkoitettu?

Vuoro on kaikille kehitystä ja kovaa treeniä haluaville pelaajille. Puolet vuorosta käytetään aina treenaamiseen, jossa vedetään satalasissa ja sykkeet tapissa. Vuoron maksimipelaaja määrä on 8 henkeä

Miten ilmoittaudutaan?

Ilmoittautumiset Hobbydeen kautta (hobbydeed.com, tee tunnukset, liity ryhmään BVT).

Mitä maksaa?

Vuoron hinta on 13€ kerta. Maksut suoritetaan kahdesti vuodessa, ennen vuodenvaihdetta ja keväällä. Saat maksuohjeet Hobbydeedin kautta sähköpostitse (muista laittaa hobbyyn lupa lähettää viestejä!) osallistumisien mukaan.

Kyydit

Matkaa Mouhijärvelle on sen verran, että kulkemiset on hoidettu viime vuosina kimppakyydeillä. Paikat ja ajat on sovittu menijöiden kesken. Toki omallakin autolla saa tulla. Hobbydeediin voi ilmoittautumisen yhteydessä jättää kulkupelinsä ja reittinsä tiedot.

Jos haluat lisätietoja vuorosta, ole yhteydessä Juha Heiskaseen

juhaheiskanen85@gmail.com
044 327 37 34 (Whatsup, tekstarit, soitot)

Ja aina myös tavoitat BVT hallituksen hallitus AT bvt.fi

P.S. jos haluat olla mukana organisoimassa jotakin muuta biitsihallitoimintaa, olethan yhteydessä seuran hallitukseen hallitus AT bvt.fi. Kaikkeen on mahdollisuus kun tekijät löytyvät!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *