Harrastevuoro BVT:läisille 19.10., 16.11. ja 14.12. hallissa

BVT:n jäsenille avoin harrastevuoro tarjolla syksyllä kolme kertaa Mouhijärvellä. Pelipäivä on joka neljäs viikko perjantaisin klo 18-20. (Tämän vuoden puolella 19.10., 16.11. ja 14.12.) Kahden tunnin vuorolla koko vuoro pelataan lyhyitä eriä ja side outia. Pelaamaan mahtuu kahdeksan henkilöä. Ilmoittautumiset hobbydeddiin, jossa voi ilmoitella myös kyytimahdollisuuksistaan/-tarpeistaan.  (Tee tunnukset itsellesi hobbydeed.com sivustolle ja liity ryhmään BVT).

Maksu on 8 euroa/hlö/kerta, maksut kerätään ilmoittautumisten mukaan jälkikäteen joulukuussa.

Vuoro on sekä miehille että naisille ja tarkoitettu rentoon pelailuun. BVT:n vakio treenivuoro on taas maanantaisin, katso siitä uutinen tästä.

Lisätietoja vuoroista huhtiranta.saila AT gmail.com

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *