Osallistu BVT:n organisointitoimintaan!

BVT:n hallitus kaipaa uusia tekijöitä!

Olisiko sinusta toimimaan esimerkiksi seuran rahastonhoitajana tai junioriturnauksen vastuuhenkilönä?! Seura kaipaa uusia innokkaita tekijöitä mukaan organisointitoimintaan kaudelle 2019.
Voit olla mukana hallituksen jäsenenä tai toimihenkilönä, kaikki apu on tarpeen. Kaipaamme kuitenkin jo nyt uusia innokkaita sitoutuneita tekijöitä kaudelle 2019 pieniin tai isompiin tehtäviin, jotta kauden suunnittelu voidaan aloittaa ajoissa.

Erityisesti etsimme henkilöitä toteuttamaan juniorien SM-osakilpailua kesäkuun viimeisenä viikonloppuna (tai vaihtoehtoisesti heinäkuussa) sekä rahastonhoitajaa hallitukseen, mutta jos olisit käytettävissä apukäsinä esim. muiden turnauksien suunnittelussa tai haluat ohjata treenejä aikuisille/junioreille, ilmoittaudu ihmeessä jo nyt!

Turnauksien suunnitteluun liittyvät tehtävät voidaan hyvin pilkkoa pienelle porukalle, jotta hommaa jää vähemmän per henkilö.

Ilmoitathan viestillä hallitus (AT) bvt.fi jos olet kiinnostunut olemaan osa ensi kesän organisointitiimiä!

Mitä tehtäviä liittyy esim. turnauksien toteuttamiseen:
Keskustella Lentopalloliiton/Viikkari yhteyshenkilön kanssa aikataulu ja sarjat. (Meillä mahtuu n. 12 kenttää.)
Tutustua turnauksen kilpailusääntöihin ko. tahon kanssa, jotta tiedät seuran vastuut turnauksessa.
Tehdä tiedotepohja, jossa maksuohjeet ja lisätiedot turnauksesta.
Viikkariturnauksiin täytyy tehdä otteluohjelma ja pöytäkirjat, liiton turnauksissa liitto hoitaa sen.
Sopia tennarilla suihkut sekä kertoa pelaajien määrä lounastarjontaa varten.
Muistaa kerätä talkoolaisia (mahdollisesti yhteinen lista). Muista myös tuomarit!
Hankkia palkinnot kiertueen ohjeen mukaisesti.
Turnauspaikalla perinteisesti pitää olla verkot, antennit, sähkö, palkinnot, tuomarit, vessa ja suihkut.
*Seuran sisäiset turnaukset (sekakisa ja parikisa) vaativat lähinnä ilmoittautumisen vastaanoton, otteluohjelman tekemisen sekä huolehtimisen päivän aikatauluista turnauksen aikana.

Seuran aktiivina muutamia vuosina toiminut Saila Huhtiranta kommentoi hallitustoimintaa:
”Rakkaan lajin puolesta puuhailee mielellään silloin kun on aikaa (kesällähän sitä riittää!). Toimiessani aktiivina olen saanut paljon uusia tuttavuuksia ja toimintaan lisättyä erilaisia tapahtumia ja treenejä mitä jäsenet ovat toivoneet yhdessä muiden aktiivien kanssa. Hommat sujuu välillä kuin itsestään hyvällä porukalla ja tehtäviä on helppo pilkkoa osiin eri henkilöille, ei tämä mitään rakettitiedettä ole. Hyvän mielen lisäksi aktiivina saa osallistua  tietenkin suunnitteluiltamiin, joissa saa hyvää ravintolaruokaa!”

BVT:n toimintasuunnitelma kaudelle 2019 ja hallituksen jäsenet päätetään seuran vuosikokouksessa 25.11. Tästä lisää myöhemmin. Ole kuitenkin ajoissa yhteydessä millaisia asioita haluat seurassa toteuttaa, tehdään tulevasta kaudesta yhdessä meidän näköinen : D

Lisätietoja hallitus (AT) bvt.fi

 

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *