Viking Line Viikkaribiitsin osakilpailu Pyynikillä 3.8.2019

Viikkaribiitsin osakilpailuun Tampereelle on jo nyt ilmoittautunut 49 paria. Tässä uutisessa tietoja osallistujille turnauksen etenemisestä.

Aikataulu on seuraava:
Kilpasarjat aloittavat klo 10.00
Touhusarjat klo 10.00

Otteluohjelmat linkeissä alla


Pelit saadaan kaikissa sarjoissa päätökseen klo 19 viimeistään. Touhusarjat hieman nopeampia koska osallistujamäärä pienempi. Tarkemmin otteluohjelmia viikon aikana näille sivuille.

Muutama huomio:

Olethan ystävällinen ja ilmoitat välittömästi jos osallistumisesi on vaarassa kilpailun vastaavalle, Saila Huhtiranta, p. 0503097285, spostiakin seurataan aktiivisesti huhtiranta.saila AT gmail.com.

Maksuohje:

Saaja: Beach Volley Tampere
tili: FI3645030010264319
viite: 31040
SUMMA: 40

Säännöt ja tuomarointi
Joukkueet tuomaroivat toistensa pelejä:
”Joukkueilla on turnauksissa tuomari- ja kirjurivelvollisuus”, pelaajat tuomaroivat tässä turnauksessa.

Säännöt löytyvät: http://www.vikinglinecup.net/featured/viikkari-biitsi/

Tarkistathan rannassa pelisysteemit sarjoittain, saatamme poiketa viikkarin tapaan ottelun erämäärissä/pistekatossa, mutta tämä selvenee kun otteluohjelmat rakentuvat.

Ranta löytyy osoitteella Jalkasaarentie 7 Tampere. Hotellin ohi kohti rantaa, vapaata parkkitilaa reilusti vasemmalla puolen. Parkkeeraathan ruutuun niin vältyt ikäviltä viesteiltä viranomaisilta. Kävele kohti rantaa tenniskenttien ohitse ja käänny tiukkaan oikeaan niin oikeat biitsikentät löytyvät. Kyseinen Tenniskeskus on käytössämme wc- ja suihkuasioissa, heillä myös myynnissä lounasta kuten munakasta ja pitsaa. Vesipiste on myös Tenniskeskuksella.

Kysymyksiä kilpailun vastaavalle, Saila Huhtiranta, p. 0503097285, sposti huhtiranta.saila AT gmail.com

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *