Supersuuri Viikkari pelattiin Pyynikillä 3.8.2019

Ennätyssuuri turnaus pelattiin 13 kentällä Pyynikin hiekkarannalla. Tampereen kesän toisessa Viikkariturnauksessa oli yhteensä 52 joukkuetta 4 eri sarjassa, joten touhua riitti aamusta iltaan. Järjestäjien yllätykseksi molemmat kilpasarjat olivat täynnä eli kumpaankin ilmoittautui 16 joukkuetta. Touhusarjoissa oli naisten puolella 12 ja miesten 8 joukkuetta. Osallistujia saapui eniten Pirkanmaalta, mutta iso turnaus sai osallistujia lähtemään reissuun mm. Lappeenrannasta, Hyvinkäältä ja Turusta saakka.

Naisten kilpasarjassa oli tuttuja nimiä ja voiton vei kesän ensimmäisessä turnauksessa Vantaalla turnausvoiton jo itselleen kertaalleen lunastanut Team Antti (Malla Murtomäki ja Titti Laine). Miesten kilpasarjassa taas oli paljon ensikertalaisia, mutta finaalissa Kalevan kaaos (Kari-Matti Jokiranta ja Ville Saarinen) Tampereelta kaatoi mustaksi hevoseksi nousseen lempääläläisen Hääkiven Hihattomat seniorit (Jani Sällinen ja Jani Antola).

Kari-Matti Jokiranta ja Ville Saarinen
Malla Murtomäki ja Titti Laine

Miesten touhusarjassa kesän Viikkaria läpi kahlanneet Jekkupoiat (Jarmo Salo ja Mikko Tallgren) lunastivat itselleen turnausvoiton kovan harjoittelun tuloksena. Naisten touhussa finaalipari löytyi samasta alkulohkosta ja tällä kertaa voiton vei Koodarinörtit (Jetsu / Huhtiranta) jättäen yhden turnausvoiton omaavan KooHoon (Erja Törmä ja Meri Törmä) toiseksi.

Jarmo Salo ja Mikko Tallgren

Beach Volley Tampere kiittää kaikkia osallistujia ja talkoolaisia hienosta päivästä, tapaamme jälleen ensi kesänä!

Lisätietoja kiertueesta ja tuloksia kesän ajalta osoitteessa

http://www.vikinglinecup.net/

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *