Viikkaribiitsi 5.8. otteluohjelmat

Tervetuloa Viikkaribiitsiin Tampereelle 5.8.2023! Alta löytyy turnauksen otteluohjelmat, mutta ensin hieman yleistä infoa.

Pelit pelataan Pyynikin uimarannalla, Rosendahlin rannassa osoitteessa Jalkasaarentie 7, 33230 Tampere. Rannan lähellä on kahvila sekä Tenniskeskuksen kahvila, jossa WC, suihkut, vesipiste ja josta saa syötävää ja juotavaa. Pelit alkavat kello 10.00.

Kaikissa lohkopeleissä pelataan vain kaksi erää 21 pisteeseen. Sijoitusotteluissa pelataan sitten kahdesta voittoerästä, mutta mahdollinen kolmas erä pelataan vain 10 pisteeseen. Joukkueita ilmoittautui tällä kertaa sen verran, että saatiin muodostettua naisten sarja, naisten touhu sarja sekä miesten touhu sarja.

Otteluohjelma miehet touhu

Otteluohjelma naiset

Otteluohjelma naiset touhu

Turnauksesta tulevat kysymykset voi laittaa sähköpostiin viikkaribiitsi@bvt.fi tai numeroon 0452715100

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *