Ilmoittautuminen King-, Queen-, Jaarli- ja Kreivitär turnauksiin ja päätöstilaisuuteen avattu

OLEELLINEN TIETO

  • King, Queen ja Herttua ilmoittautumiset 30.08.2023 klo 24.00 mennessä.
  • Ilmoittautuminen tehdään osoitteeseen paattajaiset@bvt.fi ilmoittamalla puhelinnumero ja nimi.
  • Saunailtaan ja päätösbankettiin ilmoittautumiset 30.08.2023 klo 24.00 osoitteeseen paattajaiset@bvt.fi. Kerro mahdollisista ruokarajoitteista. Ilmoita myös tuletko yhteiskuljetuksessa bussilla. Bussi lähtee Pyynikiltä 17.30 ja palaa takaisin Keskustorille 24.00.
  • Pelit pelataan Pyynikillä, ilta vietetään Siivikkalan saunalla. Tarkka sijainti Urpontie 54, 33450 Ylöjärvi. Oma pyyhe ja uikkarit mukaan.

BVT:n King, Queen ja Herttua 2023 turnaukset pelataan lauantaina 02.09.2023 (ja mahdolliset King ja Queen karsinnat jo perjantaina 01.09.2023), jonka jälkeen vietetään kesäkauden päätöstä Siivikkalan saunalla. Sauna on varattu kello 24.00 asti. Uikkarit ja oma pyyhe mukaan!

Herttua turnaukseen pääsee maksimissaan 8 parasta ilmoittautunutta Herttua-rankingin mukaan.

Queeniin otetaan 14 parasta ilmoittautunutta Queen-rankingista. 6 parasta pääsee suoraan lauantaina suoritettaviin peleihin ja sijoilla 7-14 olevat pelaavat perjantaina, maksimissaan kahden kierroksen karsinnat, josta kaksi parasta jatkaa lauantain peleihin. Ulkopuolelle jäävät ovat varasijoilla peruutusten varalta.

Kingiin otetaan 22 parasta ilmoittautunutta King-rankingista. 14 parasta pääsee suoraan lauantaina suoritettaviin peleihin ja sijoilla 15-22 olevat pelaavat perjantaina maksimissaan kahden kierroksen karsinnat, josta kaksi parasta jatkaa lauantain peleihin. Ulkopuolelle jäävät ovat varasijoilla peruutusten varalta.

Kingistä perjantaina tippuneet tai mahdollisesti karsintojen varasijoille jääneet, voivat siirtyä pelaamaan lauantaina Jaarli-turnaukseen. Osallistujia pitää olla vähintään 4 (max 16) ja säännöt ovat samat kuin Kingissä. Osallistuminen varmistetaan tulemalla rantaan klo 11.30 mennessä lauantaina 02.09.2023. Queeneissä on vastaava Kreivitär-turnaus.

Mikäli turnauksiin ei tule maksimimäärä pelaajia, niin tällöin ne pelataan suurimmalla mahdollisella parillisella lukumäärällä.

Ilmoittautumistilanne näkyy Queen, Herttua ja King listoilla. Turnaukseen ilmoittautuminen päättyy Kingin, Queenin ja Herttuan osalta keskiviikkona 30.08.2023 klo 24.00. Ilmoittautuminen tehdään osoitteeseen paattajaiset@bvt.fi ilmoittamalla puhelinnumeron ja nimen. HUOM! Aikaraja on 30.08.2023 klo 24.00.

King ohjelma:

Karsintapelit (rankingin 15-22) pelataan perjantaina klo 18.00 alkaen.
Rannalle on ilmoittauduttava klo 17.30 kenttien pystytystä varten sekä osallistumisen varmistusta varten. Lauantaina jatketaan peleillä klo 11.30 ja rannalle on ilmoittauduttava 11.00 kenttien pystytystä, sekä osallistumisen varmistusta varten.

Jaarli ohjelma:

Rannalle lauantaina klo 11.30 osallistumisen varmistusta varten ja kenttien pystytystä.

Queen ohjelma:

Karsintapelit (rankingin 7-14) pelataan perjantaina klo 18.00 alkaen.
Rannalle on ilmoittauduttava klo 17.30 kenttien pystytystä varten, sekä osallistumisen varmistusta varten. Lauantaina jatketaan peleillä noin klo 13.00, Kingin ensimmäisen kierroksen jälkeen. Ilmoittautumisen varmistus/kuittaus ja mahdollinen kenttien pystytys paikanpäällä klo 12.30.

Kreivitär ohjelma:

Rannalle lauantaina klo 13.00 osallistumisen varmistusta varten ja kenttien pystytystä.

Herttua ohjelma:

Lauantaina pelataan noin klo 13.00, Kingin ensimmäisen kierroksen jälkeen. Ilmoittautumisen varmistus/kuittaus ja mahdollinen kenttien pystytys paikanpäällä klo 12.30.

Perjantain karsintaohjelmat julkaistaan torstaina 31.08.2023 klo 23 mennessä.

Kaikille pelaajille: Mikäli jostain syystä et pääsekään pelaamaan, vaikka olet ilmoittautunut, niin ilmoita peruutuksestasi välittömästi, kun olet siitä tietoinen. Joku muu on aina varasijalla.

Yhteenveto:

  • King, Queen ja Herttua ilmoittautumiset 30.08.2023 klo 24.00 mennessä.
  • Ilmoittautuminen tehdään osoitteeseen paattajaiset@bvt.fi ilmoittamalla puhelinnumero ja nimi.
  • Saunailtaan ja päätösbankettiin ilmoittautumiset 30.08.2023 klo 24.00 osoitteeseen paattajaiset@bvt.fi. Kerro mahdollisista ruokarajoitteista. Ilmoita myös tuletko yhteiskuljetuksessa bussilla. Bussi lähtee Pyynikiltä 17.30 ja palaa takaisin Keskustorille 24.00.
  • Pelit pelataan Pyynikillä, ilta vietetään Siivikkalan saunalla. Tarkka sijainti Urpontie 54, 33450 Ylöjärvi. Oma pyyhe ja uikkarit mukaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *